PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zet zinnen op talenten Nouri en Dekker van Ajax’

psv logoEnkele maanden geleden stapte Riechedly Bazoer over van De Herdgang richting De Toekomst. Onlangs kwam in de media dat de Amsterdammers haar zinnen zetten op PSV-talent Jorrit Hendrix. Nu is PSV van plan zich te revancheren en op haar beurt twee talenten weg te pikken uit Amsterdam.

De interesse van PSV gaat richting Gino Dekker en Abdelhak Nouri, twee eerstejaars B-junioren. Algemeen bekend is dat talent eerder aan de bak komt bij Ajax, aangezien PSV vooral voetbalt met aankopen. Toch is er een kans dat de talenten een overstap zien zitten. Ze zijn namelijk zeer ongelukkig bij de hoofdstedelingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.