PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dries Mertens voor twee duels geschorst’

psv logoDries Mertens staat de komende twee duels mogelijk buitenspel. De tuchtcommissie van de KNVB heeft de aanvaller van PSV een schikkingsvoorstel gedaan van drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Aanleiding is de slaande beweging richting RKC Waalwijk-speler Rodney Sneijder zaterdag.

Mertens kan tot woensdag 12.00 uur reageren op het voorstel, maar verwacht wordt dat PSV akkoord gaat met de schorsing. De Eindhovenaren moeten de Belg dan weliswaar missen in de uitwedstrijden tegen Roda JC Kerkrade en Willem II, maar de topper tegen lijstaanvoerder Ajax komt niet in gevaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.