‘Ajax toont opnieuw interesse in jonge verdediger van PSV’

psv logoAjax haalde enkele maanden geleden Riechedly Bazoer weg uit de jeugdopleiding van PSV en kreeg daar destijds de nodige kritiek op. De Amsterdammers trekken zich daar echter weinig van aan en blijven op De Herdgang rondkijken voor mogelijke versterkingen. Volgens PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International is ook Jorrit Hendrix in beeld bij de regerend landskampioen.

Slegers meldt via Twitter dat Ajax geïnformeerd heeft naar de achttienjarige Hendrix, maar dat de hoofdstedelingen (nog) geen officieel voorstel hebben gedaan. Hendrix heeft bij PSV een contract dat tot medio 2014 doorloopt, maar is in onderhandeling met zijn club over een verlenging van de samenwerking. De jongeling heeft al aangegeven dat hij graag bij PSV wil blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.