PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV stelt FC Zwolle-trainer Art Langeler aan’

psv logoArt Langeler, huidig coach van PEC Zwolle, wordt mogelijk hoofd jeugdopleiding bij PSV. De trainer bevestigt dat hij in gesprek is met de club uit Eindhoven. Eerder ging het gerucht dat Ron Jans de nieuwe trainer van PEC wordt.

“Ik kan moeilijk ontkennen dat dit een interessante functie is”, vertelt Langeler tegen het AD. “Anders ga je niet met elkaar in gesprek. Het is bovendien een compliment als PSV zich meldt. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat de beleidsmatige kant van een voetbalbedrijf mijn belangstelling heeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.