PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Lens en Mathijsen hebben de vrede weer getekend’

psv logoPSV-aanvaller Jeremain Lens en Feyenoord-verdediger Joris Mathijsen kwamen elkaar maandag voor het eerst weer tegen bij het Nederlands elftal na het befaamde tunnelincident. Tegenover het Algemeen Dagblad laat Lens weten dat het weer pais en vree is tussen de twee internationals.

“Ik heb hem na dat incident in de catacomben van de Kuip meteen opgebeld”, aldus Lens. “Ik ken hem nog van mijn periode bij AZ. Ik heb geen problemen met hem. Na die wedstrijd tegen Feyenoord wilde ik gewoon verhaal bij hem halen vanwege een beuk die ik in het veld had gekregen. Ik wilde hem alleen bij zijn shirt pakken. Het leek vervolgens heel wat omdat allerlei spelers er tussen kwamen. Maar eigenlijk was er niet zo veel aan de hand.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.