PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dries Mertens moet vrezen voor schorsing na slaande beweging’

psv logoPSV en Mertens wachten berichten uit Zeist af. Tijdens het duel afgelopen weekend tussen PSV en RKC Waalwijk tikte aanvaller Dries Mertens met zijn arm tegen het hoofd van tegenstander Rodney Sneijder. Vandaag zal duidelijk worden of de aanklager betaald voetbal een onderzoek gaat starten naar dit incident.

Het incident tussen Mertens en Sneijder gebeurde terwijl er geen bal in de buurt was. Ook is het incident niet waargenomen door arbiter Jan Wegereef. De media schrijven echter dat er op de televisiebeelden erg duidelijk te zien was dat Mertens een tik uitdeelde. Dankzij deze beelden zou de aanklager betaald voetbal kunnen besluiten om actie te ondernemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.