PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ola Toivonen maakt rentree in de basis van PSV

psv logoOla Toivonen maakt zaterdag in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk zijn rentree in de basis. Dat maakte PSV-trainer Dick Advocaat vrijdag bekend tijdens de persconferentie. De oefenmeester weigerde de andere namen die aan de aftrap zullen verschijnen prijs te geven.

“Dat vertel ik morgenmiddag (zaterdag, red.) eerst aan de spelers”, aldus Advocaat tegenover de officiële website van zijn club. Toivonen zal voor het eerst sinds 7 oktober aan de aftrap verschijnen. “Vorige week vertelde Toivonen dat hij nog niet klaar was om te starten. Dat is niet gek als je er vijf maanden uit bent geweest, maar morgen begint hij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.