PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ernest Faber kandidaat om nieuwe trainer van FC Groningen te worden’

psv logoErnest Faber maakt naar verluidt een goede kans om volgend seizoen trainer te worden van FC Groningen. In de Euroborg zingt de naam van de huidige assistent-trainer van Dick Advocaat rond als mogelijk opvolger van de vertrekkende Robert Maaskant, zo verneemt Soccernews vrijdag in Groningen.

Eerder werd bekend dat Groningen het aflopende contract van Maaskant, oud-trainer van onder andere NAC Breda en Willem II, niet zal verlengen. Naar verluidt zijn de Groningers niet tevreden over het huidige seizoen, waar de ploeg uit Noord-Nederland een paar punten boven de degradatiestreep staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.