PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Pep Guardiola beslist over toekomst van Arjen Robben’

psv logoPep Guardiola zal binnenkort een beslissing nemen over de toekomst van Arjen Robben bij Bayern München.

De nieuwe trainer neemt de selectie onder de loep en bepaalt met wie hij volgend seizoen wil werken. “Als het aan mij ligt, blijft Arjen Robben voorlopig speler van Bayern München, maar dat is aan de nieuwe trainer Pep Guardiola. Over zes tot acht weken weten we wat hij wil en met wie hij wil werken”, zegt voorzitter Uli Hoeness in een interview met De Telegraaf.

Hoeness is het niet eens met de kritiek dat Robben over de top is. “Hoezo over de top? Arjen is net 29 jaar en kampt het hele seizoen al met blessures. Je mag hem daarom niet zomaar veroordelen. Arjen blijft een speler die het verschil kan maken als hij fit is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.