PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Cocu akkoord over opvolging van Dick Advocaat’

psv logoPhillip Cocu zal ook na komende zomer onder contract staan bij PSV. De huidige trainer van de A1-junioren had in Eindhoven een aflopend contract, maar heeft met de clubleiding een mondeling akkoord bereikt over de verlenging hiervan. Dat meldt Voetbal International woensdag.

PSV zou Cocu bovendien te kennen hebben gegeven in hem de opvolger te zien van hoofdtrainer Dick Advocaat. De verwachting is dat die de club komende zomer zal verlaten.

In een officieel statement hebben de Eindhovenaren laten weten dat alle betrokkenen akkoord zijn met de plannen. Assistent-trainer Ernest Faber, die nog een doorlopend contract heeft, zal waarschijnlijk zijn huidige functie voortzetten onder Cocu.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.