PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Michael van Praag toont kritiek op PSV’

psv logoKNVB-voorzitter Michael van Praag betreurt het dat PSV geen afstand heeft genomen van het kleedkamerincident rond Mark van Bommel. De aanvoerder van de Eindhovense club ging na afloop van de verloren wedstrijd bij SC Heerenveen (2-1) uit zijn dak.

“Ik had gehoopt dat PSV afstand zou nemen van die kwestie. Het zou mij als voorzitter van de KNVB erg hebben geholpen”, tekent De Telegraaf op uit de mond van Van Praag. Van Bommel zou zaterdagavond volgens enkele omstanders ‘homo’ hebben geroepen naar tegenstander Joey van den Berg.

“Mark is een heel plezierige gozer. Maar ja, hij heeft het geroepen”, aldus Van Praag. Van Bommel speelt sinds deze week uitgerekend een rol in een nieuwe respectcampagne, samen met de aanvoerders van Ajax en Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.