PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Koeman: ‘Ik hoop op stress bij PSV’

psv logoFeyenoord gaat voorlopig niet gebukt onder de druk die komt kijken bij het strijden om de titel, denkt Ronald Koeman. De Feyenoord-coach ziet zijn ploeg steeds constanter presteren.

“Misschien gaat het spelen als we een wedstrijd of twee voor het einde van de competitie er nóg zo voorstaan, maar vooralsnog geloof ik niet dat wij gaan bezwijken onder welke druk dan ook”, zegt Koeman in gesprek met Voetbal International. “Wij laten ons niet gek maken en leven gewoon van wedstrijd naar wedstrijd. Met die instelling kun je ver komen, dat bewijzen wij wekelijks.”

Volgens Koeman is er in Nederland een bepaalde ‘gunfactor’ als het om Feyenoord gaat. “Feyenoord is van ver gekomen, heeft moeilijke jaren gehad waarin niet goed werd gepresteerd. Als dat dan wél gebeurt, merk je dat mensen het leuk vinden, want dit is natuurlijk wel een club die leeft, met die grote achterban en dat fantastische stadion.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.