PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Reading denkt aan Dick Advocaat als nieuwe trainer’

psv logoPaulo di Canio en Dick Advocaat worden in de Engelse media veelvuldig genoemd als de top kandidaten om hoofdtrainer bij het Engelse Reading te worden. Nu Brian McDermott door de nummer negentien van de Premier League op straat is gezet, is zij druk op zoek naar een opvolger.

Het is niet de eerste keer dat de PSV-trainer in verband wordt gebracht met Reading. Advocaat zou in zijn Russische tijd bij Zenit Sint-Petersburg een goede relatie hebben opgebouwd met Anton Zingarevich, de biljonair die clubeigenaar is van Reading. De bak aan ervaring die de Hagenaar met zich meebrengt is duidelijk in zijn voordeel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.