PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wilde Hector Moreno in de winterstop vastleggen’

psv logoPSV is de afgelopen transferperiode bezig geweest met de komst van een nieuwe verdediger. Technisch manager Marcel Brands reisde naar Barcelona om te praten met voormalig AZ-speler Hector Moreno, meldt Voetbal International.

De komst van Moreno, momenteel actief voor Espanyol, ging uiteindelijk niet door. Volgens VI juichte de technische staf van PSV de gesprekken met de Mexicaanse international (25) toe, omdat het tot de conclusie gekomen was dat de selectie een spijkerharde verdediger broodnodig had. Deze conclusie trok de staf naar verluidt al in de zomer, maar toen werd hier nog niets mee gedaan door de clubleiding.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.