PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Moeder Jetro Willems stuurde zoonlief een boze SMS’

psv logoEind februari speelde PSV’er Jetro Willems een rol in de soap rondom Jeremain Lens en Joris Mathijsen. Na de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV ging het ietwat mis in de catacomben van De Kuip. Een aantal weken later blikt hij met Voetbal International terug op het voorval.

Na afloop van de kraker stond Lens Feyenoord-verdediger Mathijsen op te wachten en een stoeipartijtje volgde. “Het was niet verstandig wat daar gebeurde”, geeft de vleugelverdediger toe. “Ik ben er niet trots op, maar ik stond er niet om iemand te slaan. Ik wilde juist proberen te voorkomen dat er iets vervelends zou gebeuren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.