PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Raaij: ‘Advocaat moet eens in de spiegel kijken’

psv logoDe spelers van PSV kregen ladingen kritiek over zich heen na de wanprestatie tegen SC Heerenveen. Oud-voorzitter Harry van Raaij baalt van de instelling van het elftal van Dick Advocaat, die ook een veeg uit de pan krijgt.

”Het is eigenlijk te gek voor woorden. Als ik zie hoe PSV aan zo’n wedstrijd (tegen SC Heerenveen, red.) begint, dat kun je je gewoon niet voorstellen”, moppert Van Raaij tegenover 040 TV. ”Meneer Advocaat heeft meerdere malen aangegeven dat ik geen uitspraken meer mag doen, maar ik vind dat hij zelf ook een keer in de spiegel moet kijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.