PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ruud van Nistelrooy keert als stagair terug bij PSV

psv logoEen datum is niet vastgelegd, maar Ruud van Nistelrooy keert als trainer terug bij PSV. De voormalige spits van de Eindhovenaren gaat binnenkort zijn trainersdiploma’s behalen. Bij zijn vroegere club gaat hij een stage lopen, die bij de opleiding hoort.

Dat zei van Nistelrooy zelf tegen het Eindhovens Dagblad. “Ik krijg de mogelijkheid om bij het eerste elftal en de jeugd mee te kijken. Daar ben ik heel content mee”, maakte hij het nieuws bekend. De clubleiding nam daartoe het initiatief en nodigde hem uit.

“Wanneer het precies gaat gebeuren, weet ik nog niet. In september begin ik met het halen van de diploma’s”, kon hij geen uitsluitsel geven over het ‘wanneer’ van het verhaal. Van Nistelrooy kiest niet als eerste voor een terugkeer in het Philips Stadion, André Ooijer ging hem voor.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.