Mark van Bommel beslist zelf over een contractverlenging

psv logoDe geruchten over een vertrek van Mark van Bommel worden door PSV de kop in gedrukt. De Eindhovenaren bieden de middenvelder volgens het Eindhovens Dagblad de mogelijkheid om een jaar langer bij de club te blijven.

Dat meldt PSV-watcher Rik Elfrink van het regionale dagblad op Twitter. Volgens hem heeft Van Bommel zelf in handen of hij doorgaat bij de club. De routinier mag ‘als hij zichzelf fit genoeg voelt’ gewoon een krabbel zetten onder een nieuwe verbintenis. Eerder was er geen nieuws over een verlenging van het verblijf van de teruggekeerde middenvelder.

Daardoor ontstond er langzaam maar zeker speculatie over een aanstaand vertrek. Van Bommel is de voorbije weken het doelwit van forse kritiek. Na de uitwedstrijd tegen Heerenveen werd dat er niet minder op, hij zou beledigende taal gebruikt hebben toen hij verhaal ging halen bij de kleedkamer van SC Heerenveen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.