PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel woedend op Van den Berg na Heerenveen – PSV’

psv logoDe selectie van PSV blijft maar opzien baren met randzaken. Na de gebroken ruit van Erik Pieters en die ruzie van Jeremain Lens na Feyenoord-uit gaat dit maal uitgerekend aanvoerder Mark van Bommel over de schreef.

De controleur zou na het met 2-1 verloren duel tegen sc Heerenveen woedend zijn geweest op zijn directe tegenstander, Joey van den Berg. “Ik hoorde van de trainer dat hij daar iets stond te schreeuwen over homo, maar heb verder niets meegekregen, omdat ik stond te douchen”, zei Van den Berg tegenover De Telegraaf.

Binnen de lijnen ging het al fout tussen de twee kemphanen “Van Bommel was boos dat ik hem in de eerste helft raakte. De tweede keer zette hij een tackle in en moest ik opspringen. Als hij me had geraakt, had ik mijn enkelbanden gescheurd. Maar hij dacht dat ik probeerde hem een kaart aan te naaien. Hij noemde me meerdere keren homo. Ik dacht alleen: die gozer spoort niet”, besluit Van den Berg zijn betoog.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.