PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Adam Maher in pole-position om naar Manchester City te gaan’

psv logoManchester City staat in pole-position om Adam Maher komende zomer van AZ over te nemen. Ook Arsenal en Chelsea hebben meer dan gemiddelde interesse. Dit meldt Goal.com.

De 19-jarige middenvelder heeft zich in de kijker gespeeld bij de topclubs uit de Premier League. Dat deed hij bij zijn club AZ en het Nederlands elftal, waarin hij vorige maand in de oefenwedstrijd tegen Italië een van de uitblinkers was.

Txiki Begiristain, directeur voetbalzaken bij Manchester City, heeft intern een transfer van Maher naar City al besproken. De Nederlandse middenvelder is door de Engelse topclub uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen in het Etihad Stadium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.