PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stef Nijland was dichtbij terugkeer naar FC Groningen’

psv logoEen Australische club zorgde er in de winterstop voor dat PSV Stef Nijland wist te slijten. De aanvallende middenvelder koos voor het avontuur Down Under, maar had zomaar ook in het hoge, Nederlandse noorden kunnen spelen. FC Groningen en vader Hans Nijland hadden hem bijna teruggehaald.

Dat blijkt uit berichtgeving van RTV Noord. PSV was lange tijd bezig om een oplossing te zoeken voor Nijland, die in de zomer transfervrij zal zijn. Het werd uiteindelijk de A-League, nadat ook Groningen zich gemeld had. De club vergalde daarna zelf een eventuele terugkeer in de stad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.