PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV, VVV en Helmond Sport willen jeugdopleiding gaan bundelen’

psv logoPSV, VVV-Venlo en Helmond Sport willen samen een regionale jeugdopleiding beginnen, zo weet Voetbal International. De Nederlandse voetbalbond, de KNVB, kijkt momenteel naar de plannen van de clubs. Per 1 juli willen de clubs een gezamenlijke jeugdopleiding beginnen.

VVV en Helmond Sport hebben al een samenwerking omtrent de jeugdopleiding. Als de KNVB het plan goedkeurt dan komt PSV daarbij. Mocht dit gebeuren dan zal het de grootste gezamenlijke jeugdopleiding van Nederland zijn.

PSV-technisch manager liet in een reactie weten waarom de koploper van de Eredivisie graag wil samenwerken met de nummer zeventien van de Eredivisie en de nummer vier van de Jupiler League. “Doelstelling van PSV is om de beste talenten van Zuid-Nederland naar Eindhoven te halen”, zei Brands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.