PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Guus Hiddink plakt er wellicht nog een jaar aan vast bij Anzhi’

psv logoOud PSV-trainer Guus Hiddink zegt dat hij mogelijk nog niet stopt met zijn loopbaan als trainer. Hiddink, die momenteel Anzhi Machkachala coacht, liet eerder weten te gaan stoppen, maar dat blijkt nu een jaar uitgesteld te zijn.

“Ik heb inderdaad gezegd dat ik mijn trainerscarrière na dit seizoen zou beëindigen”, aldus Hiddink in de Sport Express. “Maar als Anzhi ambitieus blijft, is alles mogelijk. Anzhi is stapje voor stapje op weg om echt een serieuze voetbalclub te worden. Het is heel interessant om hier te werken. Momenteel is het nog te vroeg om te zeggen of ik na het seizoen stop.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.