PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ernest Faber wil de nieuwe hoofdtrainer worden van PSV’

psv logoErnest Faber wil graag hoofdtrainer worden bij PSV. De huidige assistent-trainer van Dick Advocaat werd nog niet genoemd als kandidaat om de vertrekkende hoofdtrainer op te volgen, maar volgens zaakwaarnemer Kees Ploegsma senior heeft Faber de ambitie om hoofdtrainer van de Eindhovenaren te worden.

De kans is zeer groot dat Advocaat komende zomer PSV gaat verlaten, maar technisch manager Marcel Brands heeft alleen Phillip Cocu, nu trainer van PSV A1, nog genoemd als mogelijke opvolger. Maandag zou de clubleiding van de club een gesprek hebben met Faber, maar die afspraak is naar volgende week verzet.

Volgens Ploegsma senior weet Faber nog niet welke rol PSV in gedachten heeft voor de 41-jarige trainer. Wel benadrukt de zaakwaarnemer tegenover De Telegraaf dat Faber de ambitie heeft om hoofdtrainer te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.