PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Adrie Koster wijst functie bij PSV af

psv logoAdrie Koster heeft bedankt voor het aanbod om hoofd jeugdopleiding te https://psvreport.nl/wp-admin/post-new.phpworden bij PSV. De trainer legt uit waarom. Koster, die momenteel zonder club zit, is kort als hij uitlegt waarom hij heeft bedankt. “Het is een interessante functie, maar niet voor nu”, aldus de trainer tegen Voetbal International. Eerder bedankte ook Wiljan Vloet al voor de functie.

In 2007 vervulde Koster al eens de functie van hoofd jeugdopleiding, maar destijds was hij werkzaam voor Ajax. Hierna werd de coach aangesteld als interim-trainer bij Ajax toen Henk ten Cate naar Chelsea vertrok. Later werd hij nog trainer bij Club Brugge en AC Beerschot. Bij die laatste twee clubs werd hij ontslagen.

PSV zal dus verder moeten zoeken naar een hoofd jeugdopleiding. De Eindhovenaren zijn op zoek naar een kandidaat sinds het vertrek van Jelle Goes naar Anzhi Makhachkala van trainer Guus Hiddink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.