Ola Toivonen terug in wedstrijdselectie van PSV

psv logoOla Toivonen maakt zaterdag zijn rentree in de selectie van PSV. Trainer Dick Advocaat heeft de Zweed opgenomen in zijn keurkorps voor de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. De aanvallende middenvelder speelde dinsdag al bij de beloften mee.

Toivonen heeft een lange revalidatie achter de rug, nadat hij in oktober geblesseerd was geraakt aan een hamstring. “Je kon niet echt zien dat hij zo lang geblesseerd geweest is”, aldus trainer Dick Advocaat. Of Toivonen tegen VVV in de basis start, wilde de oefenmeester niet verklappen. “Ik neem morgen samen met hem de beslissing wat we gaan doen. Het belangrijkste is dat hij er zelf achter staat”, aldus Advocaat op de website van PSV.

Behalve Toivonen is ook de jonge Belg Zakaria Bakkali (17) present in de selectie van de koploper uit Eindhoven. De zieke Tim Matavz en de geschorste Jeremain Lens en Kevin Strootman ontbreken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.