PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Humphrey Rudge per direct van Sunderland naar PSV

psv logoHumphrey Rudge is bij PSV in dienst getreden als internationaal scout. De 35-jarige Limburger was tot voor kort actief voor Sunderland AFC.

Voor de club uit de Engelse Premier League speurde de voormalige prof van Roda JC en VVV-Venlo de gebieden Duitsland, België en het zuiden van ons land af. Nu heeft hij samen met onder anderen Denny Spronck uit Stein en de voormalige profs Willy van der Kuijlen en Berry van Aerle in de scoutingsstaf van de Eindhovense club plaatsgenomen.

“Eén keer per week bespreken we op de club welke spelers interessant kunnen zijn voor ons en waar we eventueel naar moeten gaan kijken”, vertelt hij in Dagblad De Limburger. Rudge beschikt inmiddels over een aardig benodigd netwerk in de voetbalwereld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.