PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gaat akkoord met voorstel van de aanklager, Lens vier duels niet inzetbaar

psv logoJeremain Lens zal de komende vier duels niet in actie komen voor PSV. De aanvaller is akkoord gegaan met de schorsing die de aanklager betaald voetbal van de KNVB in gedachten had.

De spits van de Eindhovenaren wachtte na het duel met Feyenoord afgelopen weekend verdediger Joris Mathijsen op in de spelerstunnel. Dat leidde tot een flinke ruzie tussen diverse spelers van PSV en Feyenoord. De aanklager heeft de beelden onderzocht en kwam uiteindelijk met een voorstel voor drie duels schorsing. Woensdag gingen PSV en Lens akkoord met het voorstel.

Lens kreeg tegen Feyenoord ook een gele kaart, zijn vijfde gele prent, waardoor hij nog een extra wedstrijd moet missen. De rappe voetballer mist daardoor het bekerduel met PEC Zwolle van woensdag, net als de competitiewedstrijden tegen VVV-Venlo, RKC Waalwijk en sc Heerenveen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.