PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oud-voorzitter: ‘PSV kan gewoon niet omgaan met de druk’

psv logoHarry van Raaij meent dat de spelersgroep van PSV niet om kan gaan met de druk die de titelstrijd met zich meebrengt. Bij PSV, dat momenteel koploper is in de Eredivisie, moet dit seizoen alles wijken voor de landstitel. Zondag ging de ploeg van Dick Advocaat met 2-1 onderuit in De Kuip.

“PSV kan gewoon niet omgaan met de druk”, aldus de oud-voorzitter van PSV tegenover 040TV. “De druk die er van bovenaf is opgelegd in het kader van het kampioenschap is te veel voor deze selectie.”

Van Raaij liet ook zijn licht schijnen over de catacombenrel van afgelopen weekeinde. “Die Wesley Verhoek greep Lens om de nek en ik denk dat daardoor het incident veel heftiger werd”, zegt Van Raaij, die vindt dat Feyenoorder Joris Mathijsen bestraft dient te worden voor zijn elleboogstoot tegen Jeremain Lens. “‘Het was een hele duidelijke elleboogstoot, geen discussie over mogelijk. Ik weet zeker dat als Mark van Bommel dit gedaan had, hij een rode kaart had gekregen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.