PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ola Toivonen maakt succesvol rentree bij Jong PSV

psv logoOla Toivonen heeft dinsdagavond zijn rentree gemaakt in het beloftenteam van PSV. Tegen FC Groningen (1-0) kwam de Zweed een uur in actie en doorstond deze test zonder problemen, bericht Voetbal International.

Toivonen stond bijna vijf maanden buitenspel wegens een ernstige hamstringblessure, die hij begin oktober opliep tijdens een training met de Zweedse nationale ploeg. Pas dinsdag maakte hij zijn eerste speelminuten sindsdien. In het duel zorgde Jürgen Locadia voor de enige treffer.

Voor het thuisduel met VVV-Venlo is Toivonen aanstaande zaterdag een optie. Trainer Dick Advocaat zal hem niet opnemen in de basisformatie, maar overweegt ongetwijfeld om hem als invaller te gebruiken. Zodoende is de schaduwspits klaar voor de cruciale fase van het seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.