‘Toivonen komende week weer inzetbaar voor PSV’

psv logoPSV-trainer Dick Advocaat heeft aankomende zaterdag tegen VVV-Venlo mogelijk weer de beschikking over Ola Toivonen. De Zweed is nagenoeg hersteld van een hamstringblessure, die hem lange tijd aan de kant hield.

De middenvelder liep in oktober van vorig jaar de zware blessure op tijdens een training van het Zweedse nationale elftal. De kopsterke speler kon daardoor maanden niet in actie komen voor zijn club. Volgens het Eindhovens Dagblad maakt Toivonen dinsdagavond zijn rentree op de voetbalvelden bij het beloftenelftal van PSV.

Advocaat zal de terugkeer van de international toejuichen. Door schorsingen van Kevin Strootman en Jeremain Lens is het zelfs niet geheel ondenkbaar dat de oefenmeester Toivonen meteen een basisplaats zal gunnen tegen de Limburgse formatie van trainer Ton Lokhoff.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.