PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-spelers met angst en beven naar De Kuip’

psv logoRonald Koeman denkt dat een aantal spelers van PSV zondag met knikkende knieën afreist naar Rottedam. Daar staat de Eindhovenaren heeft treffen te wachten met Feyenoord.

Op de vraag of er PSV-spelers met knikkende knieën naar De Kuip komen, antwoordde de trainer van Feyenoord volmondig ‘ja’. “PSV is geen gelouterde ploeg. Een gelouterd elftal zou met veel meer punten verschil bovenaan staan. PSV heeft wel kwaliteit in aanvallend opzicht. Dat is ook de reden waarom het team koploper is. Maar wij hebben ook gezien dat er zwaktes in het elftal zitten”, citeert De Telegraaf uit de mond van de oefenmeester, die vorige week verloor bij PEC Zwolle (3-2).

De fanatieke Rotterdamse aanhang kan zondag volgens Koeman een doorslaggevende rol spelen. “Er hoeft maar wat te gebeuren of het publiek duikt erbovenop. Meestal is dat gunstig voor Feyenoord. We zijn niet voor niks al zo’n lange reeks ongeslagen in De Kuip. Ons elftal voelt zich prettig thuis, maar we moeten ons wel blijven concentreren op goed voetballen.”

“PSV zal zoals altijd in uitwedstrijden afwachten. Het is geen ploeg die vanaf het begin het mes op de keel zet bij een tegenstander”, besluit de oud-speler van onder meer Ajax en FC Barcelona.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.