PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV laat Boy Waterman in het ongewisse’

psv logoBoy Waterman weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De huidige eerste doelman van PSV beschikt namelijk over een aflopend contract in Eindhoven en heeft nog geen gesprek gehad met de club uit Eindhoven. Waterman weet dan ook nog niet of zijn contract wordt verlengd.

De sluitpost heeft vrijdag in gesprek met De Telegraaf echter aangegeven dat hij zich geen zorgen maakt over zijn toekomst. De doelverdediger weet dat de club vertrouwen in hem heeft en wil zich dan ook niet richten op zijn contract. Waterman concentreert zich namelijk op de wedstrijd van komende zondag tegen Feyenoord.

Mocht PSV het contract van Waterman niet willen verlengen, is de doelman niet van plan om daarover in paniek te raken. De sluitpost is namelijk van mening dat hij dan wel een andere club kan vinden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.