‘Graziano Pelle steunt verdedigers van PSV’

psv logoGraziano Pellè krijgt komend weekend tegen PSV te maken met Timothy Derijck en Marcelo. De Italiaanse spits neemt het voor zijn tegenstanders op.
Derijck en Marcelo worden dit seizoen fel bekritiseerd vanwege hun prestaties. Zelfs binnen de club lijkt het duo niet op veel steun te kunnen rekenen. “De verdediging maakt te veel fouten, maar ik heb niets beters”, zei coach Dick Advocaat onlangs.

Graziano Pellè steekt het duo echter een hart onder de riem. “Je moet niet vergeten dat het voor hen erg moeilijk is om te verdedigen als de rest van het team ver op de helft van de tegenstander speelt. Bij een counter staan ze er dan soms alleen voor. Ik denk niet dat ze te slecht zijn voor PSV”, zei hij tegen Sp!ts.

Feyenoord en PSV staan zondagmiddag om 12:30 uur tegenover elkaar in De Kuip. De Rotterdammers staan vierde, zes punten achter de Eindhovense koploper. PSV verdedigt een voorsprong van drie punten op nummer twee Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.