PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Franse en Engelse top wil profiteren van situatie Arjen Robben’

psv logoDe problemen die Arjen Robben heeft met zijn reserverol bij Bayern München, zijn in Europa niet onopgemerkt gebleven. Enkele vermogende clubs volgen de situatie van de Nederlandse buitenspeler nauwlettend. Welhaast standaard viel de naam van Manchester City daarbij als eerst.

Volgens Tribalfootball.com zien de verschillende clubs in Robben een buitenkans, nu hij ontevreden is bij Der Rekordmeister. Naast Manchester City wordt ook AS Monaco genoemd. Dat lijkt een onwaarschijnlijke optie voor de aanvaller uit Bedum, omdat Monaco momenteel uitkomt op het tweede niveau van Frankrijk.

De club is daar wel koploper en heeft ook een eigenaar die bepaald niet zuinig is met zijn geld. Manchester City zou een optie zijn, Roberto Mancini lijkt gecharmeerd van de oud-PSV’er. Bayern-coach Jupp Heynckes deed al de belofte dat Robben verre van overbodig was en zijn speelkansen zeker zou krijgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.