PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Erik Pieters volgende week weer in training bij PSV’

psv logoMet een spalk aan zijn onderarm moet Erik Pieters volgende week de training bij PSV hervatten. De linksachter liep tijdens de hervatting van de Eredivisie tegen PEC Zwolle een flinke snijwond op, nadat hij een ruitje van het Philips Stadion aan diggelen sloeg.

“De genezing aan de arm verloopt gelukkig goed”, vertelt Pieters aan Voetbal International. “We bekijken volgende week hoe mijn arm op intensieve inspanning reageert.” Als Pieters dit seizoen weer in actie kan komen, is dat al een meevaller. Na zijn dwaze actie werd gevreesd voor een einde van de voetbaljaargang.

Pieters maakte op 18 januari tegen PEC juist zijn rentree na negen maanden blessureleed. De wedstrijd tegen de Zwollenaren eindigde in een diepe teleurstelling. PEC won met 1-3 en vlak na de derde Overijsselse treffer zag Pieters rood. De back botvierde zijn frustratie vervolgens op een ruit van een toegangsdeur, wat hem opnieuw weken uit de roulatie bracht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.