‘Adrie Koster start gesprekken met PSV’

psv logoPSV lijkt beet te hebben in de zoektocht naar een nieuw hoofd opleidingen. Adrie Koster staat open voor de functie in Eindhoven, meldt Voetbal International.

De clubloze trainer wordt door de club uit Noord-Brabant gezien als een geschikte kandidaat voor de sturende rol binnen de jeugdopleiding van de club. PSV kreeg bij eerste benadering een positieve respons van Koster, het magazine meldt dat de gesprekken tussen beide partijen inmiddels gestart zijn.

PSV dacht eerder aan een terugkeer van Wiljan Vloet, maar de algemeen directeur van Sparta Rotterdam wees een nieuw dienstverband in Eindhoven af. Koster is na zijn vertrek bij het Belgische Beerschot AC clubloos. Hij moet in Eindhoven Jelle Goes opvolgen. Goes vertrok eerder naar Anzhi Makhachkala.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.