PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat Zakaria Bakkali meer betrekken bij het eerste elftal’

psv logoEen volwaardig lid van de eerste selectie zal hij voorlopig nog niet worden, maar Zakaria Bakkali wordt de komende maanden al wel meer bij de hoofdmacht van PSV betrokken. Het talent traint met ingang van maart vaker met de formatie van Dick Advocaat mee.

De zeventienjarige Bakkali is één van de grootste talenten van PSV. De aanvaller werd begeerd door Manchester City, maar blijft PSV voorlopig trouw. In Eindhoven krijgt hij de komende tijd in elk geval de kans om zich bij het eerste elftal verder te ontwikkelen.

Bakkali zal zijn wedstrijden intussen nog afwerken met Jong PSV, schrijft het Eindhovens Dagblad. De verwachting is dat het talent in de toekomst wel bij de A-selectie kan aansluiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.