PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV niet te spreken over niveau van scheidsrechters in de eredivisie’

psv logoPSV is niet gelukkig met de arbiters die in de Nederlandse competitie actief zijn. De clubleiding van de Eindhovenaren heeft de KNVB per brief laten weten dat er zorgen zijn over het scheidsrechterskorps in de Eredivisie.

”PSV sluit zich volledig aan bij de zorg over de ontwikkeling van arbitrage in Nederland. Voetbal is emotie en een mannelijke sport en voor beide moet ruimte zijn, zoals ook internationaal het geval is. PSV heeft de KNVB maandag op de hoogte gesteld van haar mening over afgelopen zaterdag en over noodzakelijke maatregelen in het algemeen”, valt te lezen op de website van PSV.

Afgelopen weekeinde won PSV in het Philips Stadion met 2-1 van FC Utrecht. Na afloop was scheidsrechter Pieter Vink het onderwerp van gesprek. Hij gaf Mark van Bommel een gele kaart, waardoor de routinier het duel met Feyenoord mist. Daarnaast moest de aanvoerder van PSV optreden toen een deel van de aanhang kwetsende spreekkoren aanhief richting de arbiter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.