Mark van Bommel bedankt de supporters voor de steun

psv logoMark van Bommel is tevreden over de manier waarop de supporters zaterdag zich hebben geuit. De middenvelder van PSV is blij met de steun die de supporters de ploeg gaf en wil ze dan ook graag bedanken. Dit vertelt hij op de officiële website van PSV.

“Een groot compliment aan de fans. Namens het hele team wil ik iedereen bedanken. De werklust was groot en dat werd vanaf de tribunes alleen maar sterker gemaakt”, vertelt de middenvelder.

“Dit was qua sfeer vergelijkbaar met Europese krakers, zoals destijds tegen Olympique Lyon”, vervolgde Van Bommel zijn verhaal. “Ik heb veel grote wedstrijden meegemaakt, dit voelde in de slotfase als een kolkend San Siro. Een groot compliment aan de fans.”

Van Bommel zal net als Hutchinson de wedstrijd tegen Feyenoord moet missen vanwege een schorsing. Tijdens de wedstrijd tegen Utrecht liep hij zijn zoveelste gele kaart op en zal dus in De Kuip op de tribune zitten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer