Wijnaldum: ‘Zeer te spreken over PSV-supporters’

psv logoGeorginio Wijnaldum was zaterdagavond, direct na afloop van de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-1), zeer te spreken over de supporters van PSV. De matchwinner benadrukte dat de fans mede verantwoordelijk waren voor het binnenslepen van de broodnodige drie punten.

“Zo heb ik het publiek hier nog nooit meegemaakt. Je ziet wat een boost zoiets kan geven. Kijk maar naar Feyenoord; het fanatisme van het legioen slaat daar over op het team. Dat was bij ons vanavond ook zo”, aldus Wijnaldum tegenover NUsport.

De aanvallende middenvelder was tegen FC Utrecht wel verantwoordelijk voor de winnende treffer. Tijdens de voorgaande speelronde leek Wijnaldum ook de beslissende te maken, maar toen kwam Vitesse alsnog langszij. ‘”Vorige week tegen Vitesse dacht ik ook dat ik een heel belangrijke treffer maakte, maar toen zorgde Bony nog voor 2-2. Die bleef nu gelukkig uit.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer