PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Orlando Engelaar betrokken bij auto-ongeluk op de A58′

psv logoOrlando Engelaar is zaterdagavond betrokken geraakt bij een ongeluk op de snelweg A58 ter hoogte van Tilburg. De middenvelder van PSV kwam met zijn auto in botsing met een andere weggebruiker.

De toegesnelde hulpdiensten moesten de automobilist uit zijn benarde positie bevrijden. Vervolgens werd hij met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Engelaar hield niets over aan het ongeval, meldt Omroep Brabant. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Beide auto’s werden zwaar beschadigd afgevoerd door een bergingsbedrijf. BN/DeStem weet te melden dat een van de auto’s vierhonderd meter verderop werd aangetroffen.

Engelaar speelde zaterdag in de slotfase mee met PSV tegen FC Utrecht. De Eindhovenaren wisten met veel strijd te winnen van de Domstedelingen, het werd 2-1 in het Philips Stadion.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.