Teleurgestelde Robben: ‘Ik wil meer aan spelen toekomen’

psv logoArjen Robben maakte vrijdag voor Bayern München een doelpunt in het met 2-0 gewonnen uitduel met VfL Wolfsburg. Na de wedstrijd liet de aanvaller duidelijk zijn ongenoegen blijken. “Ik ben blij dat we gewonnen hebben, maar ik wil meer spelen.”

De international is zijn reserverol bij de koploper van de Bundesliga duidelijk meer dan zat. “Ik zit maar op die bank, dat is teleurstellend. Ik kan dan ook niet zeggen dat ik persoonlijk echt blij ben.”

Bayern gaat dinsdag in de achtste finale van de Champions League op bezoek bij Arsenal. De oud-PSV’er hoopt dan een kans te krijgen. “Ik wil absoluut spelen tegen Arsenal. Dat zijn superwedstrijden.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer