Ola Toivonen maakt zich op voor spoedig rentree bij PSV

psv logoOla Toivonen hoopt in maart weer de grasmat van het Philips Stadion te kunnen betreden voor een officiële wedstrijd. De Zweed maakt mogelijk dinsdag in het duel tussen Jong PSV en Jong NEC zijn rentree.

De wedstrijd op de Herdgang is een mogelijkheid voor de 26-jarige speler om wedstrijdritme op te doen. In oktober van het vorig jaar scheurde hij een pees in zijn hamstring. Volledig herstel is opvallend genoeg nu al dichtbij voor hem: in eerste instantie werd voorspeld dat hij een half jaar niet kon spelen.

Toivonen haalt de wedstrijd tegen Feyenoord van volgende week zondag op zeker niet, maar hoopt op zaterdag 2 maart tegen VVV-Venlo zijn rentree te kunnen maken in het eerste elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.