PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord – PSV nu al helemaal uitverkocht’

psv logoHelaas. Supporters zonder kaartje hebben pech gehad. De kraker in de Eredivisie van zondag 24 februari tussen Feyenoord en PSV is volledig uitverkocht.

Ook de stoelen in Stadion De Kuip, die worden verkocht aan zakelijke relaties van de club, zijn niet meer beschikbaar. Dat maakte de club bekend. Feyenoord, dat zondag eerst in Zwolle nog tegen PEC speelt, leeft vol vertrouwen toe naar de ontmoeting met de koploper. De club is al sinds 5 november 2011 in eigen stadion ongeslagen.

Van de sindsdien 22 gespeelde thuiswedstrijden werden er 17 gewonnen en vijf gelijkgespeeld. Van alle clubs uit de twaalf grootste competities van Europa zijn er met Anderlecht, FC Anzhi Makhachkala, Atlético Madrid, FC Barcelona, Benfica, Dnjepr Dnjepropetrovsk, FC Porto, Real Madrid en Shakhtar Donetsk slecht negen andere clubs die dit seizoen nog geen enkele thuiswedstrijd hebben verloren in de reguliere competitie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.