PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Leger Premier League-scouts op de tribune tijdens Vitesse – PSV’

psv logoDe Nederlandse competitie is altijd een broedplaats voor talent. Dat toonde het duel Vitesse – PSV van afgelopen weekend maar weer eens. In totaal zaten er scouts van zeven Premier League-clubs, twee uit de Bundesliga en een vereniging uit de Championship op de tribune.

De scouts keken voornamelijk naar Kevin Strootman en Jeremain Lens van PSV, terwijl bij Vitesse Wilfried Bony en Marco van Ginkel in de gaten werden gehouden. Wat de Engelse clubs betreft zou het gaan om Chelsea, Queens Park Rangers, Southampton, West Ham United, Swansea City, Wigan Athletic, Tottenham Hotspur en Brighton Hove & Albion, zo meldt de Telegraaf. De namen Duitse clubs worden niet bekend gemaakt.

De clubs zag de Nederlandse topper in 2-2 eindigen en van de vier onder de loep genomen spelers maakte vooral Bony indruk. De Ivoriaanse aanvaller – die net terug was van de Afrika Cup – maakte beide treffers voor de Arnhemmers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.