PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Rode Theo Janssen boos op Kevin Strootman’

psv logoTheo Janssen vindt de manier waarop Kevin Strootman zaterdag reageerde toen hij op de voet belandde van de middenvelder niet normaal. Janssen moest het veld met rood verlaten. Janssen kreeg de rode kaart voor een kleine, schoppende beweging richting Strootman. De middenvelder van PSV reageerde vervolgens behoorlijk fel op het incident. De scheidsrechter besloot daarop de aanvoerder van Vitesse vroegtijdig van het veld te sturen.

“Hij reageerde meteen fel, maar als je daardoor een speler eruit kunt krijgen, dan probeer je dat”, liet de oud-speler van onder andere Ajax en FC Twente weten in gesprek met NUsport. “En ach, als je Strootman of Mark van Bommel aait, dan reageren ze al zo.”

Na afloop nam Janssen echter de tijd om in gesprek te gaan met Strootman. “Ik zei dat ik het niet bewust deed. Als ik dat wel had gedaan, had ik dat ook gezegd. En daarna gaf ik hem een hand en was het klaar. Ik denk dat hij daarin hetzelfde is als ik.”

“Je wilt een wedstrijd winnen en daarom reageer je weleens fel. Dat is niet altijd goed, maar als de wedstrijd klaar is, of je moet eruit, dan geef je elkaar de hand en wens je elkaar succes. Dan is het klaar. Niks aan de hand”, zo besloot Janssen zijn verhaal over de rode kaart die hij toegekend kreeg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.