PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV plant gesprek in met Ernst Faber over de toekomst’

psv logoKees Ploegsma heeft bevestigd dat PSV op korte termijn in gesprek zal gaan met Ernest Faber. Volgens de zaakwaarnemer van Faber zullen de Eindhovenaren eind februari om de tafel gaan met de assistent van Dick Advocaat. Dan moet er meer duidelijkheid komen over volgend seizoen.

“Er staat voor eind deze maand een gesprek over dit thema op het programma”, liet Ploegsma zaterdag weten in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Mogelijk wordt het dan al duidelijk of Advocaat blijft en hoe de rolverdeling tussen Cocu en Faber moet zijn als hij wel vertrekt.”

De belangenbehartiger bevestigde daarnaast dat ook hij nog niet weet wie er volgend seizoen aan het roer staat bij PSV. “Daar is op dit moment naar ons toe niets over gezegd. Het is wel duidelijk dat er één baas moet zijn”, zo besloot Ploegsma, die ook een vertrek van zijn cliënt niet uitsluit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.