Georginio Wijnaldum speelt al weken met ontstoken schaambeen

psv logoGeorginio Wijnaldum blijkt al weken hinder te ondervinden van een ontstoken schaambeen. Van rust wil de middenvelder van PSV echter niets weten.

De ontsteking zorgt voor pijnlijke scheuten in de liesstreek, met ontstekingsremmers en pijnstillers blijft hij nu op de been. “Er is geen tijd om rust te nemen, zeker niet met die belangrijke wedstrijden voor de boeg. Daarom verdwijnt die ontsteking heel langzaam”, zegt Wijnaldum in het Algemeen Dagblad.

De jeugdinternational liet door de blessure wel de oefeninterland van Jong Oranje aan zich voorbij gaan. “Hij had zelf graag willen spelen”, verklaart Dick Advocaat, die vervolgens ingreep. Een verstandig besluit, vindt Gini nu. “Ik heb nog steeds last, maar ik kan gewoon meedoen tegen Vitesse.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.