PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat: ‘Phillip Cocu wordt mijn opvolger’

psv logoHet zal nog wel even onduidelijk blijven wie volgend seizoen de hoofdtrainer van PSV is. Dick Advocaat herhaalt in De Telegraaf zijn voornemen om pas na deze jaargang een beslissing te nemen.

PSV wil de huidige trainer graag een jaar langer binden. “Wij willen Dick graag behouden, maar er speelt een aantal zaken door zijn hoofd waar hij nog niet over uit is”, zegt technisch directeur Marcel Brands. “Het heeft ook geen haast om hem langer vast te leggen. Mocht hij gaan, dan hebben we met Cocu en Faber twee talenten in huis.”

Advocaat zegt op zijn beurt geen geheimen te hebben voor de club. Toch blijft hij geheimzinnig over zijn toekomst. “Ik heb voorafgaand aan het seizoen al aangegeven dat ik pas aan het einde uitsluitsel geef over het vervolg van mijn loopbaan. Alles was al bekend, ook mijn eventuele opvolging in de persoon van Phillip Cocu”, aldus De Kleine Generaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.